« Til besøgsoversigt

Er du vild med den rå industrielle stil er Reused by MK et besøg værd

Reused by MK


Tekst og foto: Rikke Kryger

Reused by MK laver upcycling af gammelt industrielt interiør. De bygger om og udnytter det andre vil smide ud. Nogle ting er smukke i selv med patina og historie og de bevares, næsten som de er.


Stedet bliver drevet af Karin, som hylder tanken om genbrug. Hun har stor passion for lækre gamle ting. Karin er uddannet dekoratør og har arbejdet med styling og indretning i mange år. Hun laver indretnings opgaver for private, butikker og virksomheder, hvor hun ønsker at lave unikke og personlige løsninger med kant.


Reused by MK


Reused by MK ligger i Århus på havnen, tæt på DOKK1 og lige over for Filmbyen, Mindet 6, 8000 Aarhus C. Stedet ligger i nogle rå omgivelser og er placeret i slidte lokaler blandt gamle fabriksbygninger. 
Stedet passer perfekt til showroom og værksted, for de ting firmaet laver og finder rundt omkring.


Blomster hos Reused


Blomster i krukker


Da jeg kigger forbi Reused by MK, står ejeren Karin udenfor i det dejlige solskinsvejr. Hun har gang i nogle projekter, men har stadigvæk tid til at hilse på. Vi kender ikke hinanden, men hun tager gerne en snak med mig og fortæller om, hvad hun arbejder med og brænder for.


Genbrug hos Reused


Potter hos Reused


Her er god inspiration til udelivet. 
Udenfor ser man et fedt genbrugs drivhus lavet af gamle vinduer. Gamle zinkspande, vandkander og baljer. En trækasse med gamle lerpotter med patina står ovenpå en gammel høvlebænk.


Metaldåser


Metaldåser hos Reused


Gamle metaldåser


Karin har fået fat i nogle gamle mørke metaldåser og de bruges nu til planter og blomster. Det ser fedt ud.


Højbede med krydderurter


Der står højbede med krydderurter, som er lavet i gamle genbrugs treller. Højbedene passer til en kapilær kasse. De kan f.eks. bruges som højbede udenfor og i drivhus, eller du kan vende den om og bruge dem som bænk. Karin er fyldt med idéer og kan godt lide tanken om at ting, kan bruges på forskellige måder. Reused by MK laver også specialopgaver på bestilling.


Vinduer til indretning


Karin har før brugt gamle vinduer til indretnings opgaver. Blandt andet til en rumdeler i et kontor, i det seneste projekt har hun brugt nogle gamle vinduer med hvide sprosser til et lille genbrugs drivhus. Det får en særlig charme og stil, når man genbruger noget, som allerede har været brugt. Du kan se, hvordan det er blevet til i programmet "fra YT til nyt", hvor gamle ting får nyt liv, som bliver sendt fra den 16. april på DR1.


Gammel krog


Reused


Til en indretningsopgave skulle Karin bruge noget til en garderobeløsning. Hun fandt nogle kroge fra industrien. De kan løfte op til 2.000 kg, men efter et stykke tid, bliver de skrottet, da de på grund af sikkerheden ikke må bruges mere. De var oprindeligt gule. De er blevet sandblæst og har fået en mat koksgrå farve. Det giver dem et helt andet udtryk og det ligner, at de så sådan ud oprindeligt. Karin havde nogle tilovers, så Karin fandt på også at bruge dem udendørs til ophæng af planter, spande mv. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Flere af Reused by MK's møbler og inventar kan bruges ude og inde og kan kombineres på forskellige måder.


Rå stil hos Reused


Hvis du ønsker inspiration både ude og inde og godt kan lide den lidt rå og industrielle stil, er det et spændende sted at tage hen.


Rustik stil


Reused by MK


Reused by MK
Mindet 6, 8000 Århus CFind gratis og billige stueplanter, frø og planter på mellemhaver.dk »


« Til besøgsoversigt

Annoncer
Opret gratis og nemt annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Diy
Haveinspiration