Quickguide - Sådan kommer du nemt igang


Mellemhaver på alle platforme


Brug din computer, tablet eller mobil. Tingene ser lidt anderledes ud på mobil, men der er de samme funktioner.Start med at oprette dig som gratis bruger


Opret dig som gratis bruger


Udfyld felterne og du er nu oprettet som bruger. Det er en god idé af udfylde postnummer, så dine annoncer vil dukke op i søgningen under by og kommune. Det vil gøre det nemt for andre brugere, som bor tæt på dig, at finde netop dine annoncer.Min side

Min side på Mellem Haver


På min side kan du redigere dine personlige oplysninger, indsætte billede og ændre kodeord. Det gøres ved at klikke på den grønne knap: "Rediger bruger" på siden: "Min side".

Derudover kan du se dine egne annoncer og deaktiverede annoncer.


Du er nu klar til at oprette annoncer

Opret en annonce på Mellem Haver


Find annoncer

Find en annonce på Mellem Haver


Du kan også vælge at søge blandt alle annoncer. 

Eller lave en mere specifik søgning ved at bruge vores filtrering. 

Filtrer din søgning


Kommenter på en annonce


Du skal være logget ind på mellemhaver.dk, for at skrive en kommentar på en annonce. Du kan vælge at skrive en "offentlig besked" eller en "privat besked" (Afkryds "Send privat"). 

Kommenter en annonce på Mellem Haver


Kommentarer på en annonce


Du skal være logget ind på mellemhaver.dk, for at se kommentarer på din egen annonce eller annoncer du har skrevet på. Du vil se en notifikation oven på globussen i topmenuen. Du vil også modtage en mail, så du kan se, at du har modtaget en besked.

Kommentarer på annoncer
Hvis du har ris/ros eller spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på Kontakt@mellemhaver.dk og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

God fornøjelse!


Opret gratis og nemt annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev