« Til Tips og inspiration oversigt

Spar tid og køb dit juletræ online

Spar tid og køb dit juletræ online


Tekst: Rikke Kryger / Foto: Csenge Kryger

13.12.2017 - siden indeholder annoncelinks


Skal du købe juletræ, kan du spare tid og købe dit juletræ online. Du kan få det leveret lige til døren, den dag du ønsker det og slippe for besværet.


Traditionen med at placere et juletræ indenfor i stuen og pynte det med f.eks. julestjerner, julehjerter, godter og andet julepynt stammer fra Tyskland. I 1800-tallet blev traditionen videreført til Danmark.


Juletræ - blågran - mellemhaver.dk

Blågran


De første juletræer var ofte i rødgran og senere i blågran, mens man i dag de fleste steder bruger Nordmannsgran til juletræer.


Nordmannsgran er kendetegnet ved den flotte grønne farve og lange nåle. Fordelen ved Normannsgran er, at du ikke stikker dig på nålene, når du skal pynte træet, det har en lang holdbarhed, og det fælder minimalt.


Hos plantetorvet.dk kan du købe dansk producerede juletræer. Du kan blandt andet købe Normannsgran, blå cedertræ og rødgran. Du har også mulighed for at købe et træ i potte, som vil holde sig frisk længere.


Spar tid og køb dit juletræ online


Du kan bestille juletræet idag og selv vælge hvornår du vil have det leveret. (Sidste dag for bestilling er onsdag d. 21. december).


Køb juletræ og cedertræ online her >>


Juletræ - blågran - mellemhaver.dk

Blågran


December måned er for mange en travl måned med julefrokoster, indkøb af julegaver, julemad m.v. For nogle er det en fast tradition at tage ud at hente og fælde juletræ sammen, og det er rigtig hyggeligt.

Hvis du har travlt og ikke har tid til at få købt et juletræ eller ikke har en bil/trailer til at fragte det hjem i, kan du bestille et juletræ online og få det leveret lige til døren.


Spar tid og køb dit juletræ online


Levering af træerne sker i net, så fragten bliver så skånsom som muligt.


Når julen er forbi, kan du f.eks. bruge grenene til at dække sarte planter i haven.


Køb lyskæder, juletræsfod og tilbehør her »
Lav dit eget juletræ i træ, som kan genbruges år for år »


Spar tid og køb dit juletræ og cedertræ online her »


Annoncer
Opret gratis og nemt annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi besøger
Diy