« Til Tips og inspiration oversigt

Lav påskepynt af gardinringe med tørrede blomster og fjerTekst og foto: Rikke Kryger

26.03.2019


Lav påskepynt af gamle gardinring med tørrede blomster og fjer. Gardinringene med blomster og fjer kan pynte hele året rundt. Her har jeg brugt nogle gamle gardinringe i træ, som jeg har fundet i en genbrugsbutik. 


Da vi sidst besøgte min mor i Haderslev, skulle vi selvfølgelig lige forbi nogle genbrugsbutikker, da jeg godt kan lide at blande nyt og gammelt.


Jeg fandt blandt andet nogle gamle gardinringe i træ og kom straks på idéen til, at de kunne bruges til påskepynt, som også kunne pynte hele året rundt.
Gardinringene var i forskellige nuancer og nogle var lidt slidte, men jeg synes, at det giver et fint udtryk, at de har patina og du kan se, at de har været brugt.


På nogle af ringene har jeg sat fjer på.På de andre gardinringe har jeg sat nogle små buketter af tørret hvid brudeslør.Ringene kan hænges på en gren, hænges på en væg eller opslagstavle, pynte på en pakke eller bruges til en lille gave.


På billedet har jeg brugt en gren fra haven og kombineret det med smukke hvide pampasgræs fra min svigerfars have.Håber at du har fået lidt inspiration til at lave lidt anderledes påskepynt. Find gratis og billige blomster, frø og planter på mellemhaver.dk » 


 Sådan laver du påskeæg med pressede blomster » Annoncer
Opret gratis og nemt annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi besøger
Diy