« Til gør det selv oversigt

Lav en lavkrans med efeu, sorte bær og snebær fra haven

Krans med efeu, snebær og sorte bær - mellemhaver.dk


Tekst og foto: Rikke Kryger

10.12.2017 - siden indeholder annoncelink


Sådan laver du en lavkrans med efeu, sorte bær og snebær. Brug noget fra haven eller skoven, når du laver dine egne kranse. Det er billigt og nemt.


Sidste år havde vi en lavkrans hængende på vores fordør. Den var enkel og fin og nogle af fuglene i haven hyggede sig med at sidde i den, selvom den ikke hang det mest praktiske sted, da døren jo bliver åbnet og lukket i løbet af dagen.


Krans med efeu, snebær og sorte bær - mellemhaver.dk


I år ville jeg flytte kransen til vores sorte skur og pynte den med lidt fra vores have. Da der vokser en masse efeu i haven, var det oplagt at bruge noget af det, da de er fine i dekorationer og til kranse.


Efeu - mellemhaver.dk


Derudover er de sorte bær fra ligusterhækken rigtig dekorative og fuglene kan godt lide dem, så er der også lidt guf til dem, og så kan de erstattes efterhånden, som de forsvinder, så de blev også sat på kransen.


Sorte bær - ligusterhæk - mellemhaver.dk


Til sidst brugte jeg lidt snebær, fra vores snebærbusk, så der også kom lidt hvidt på kransen. Husk at snebær er giftige, så det er en god idé at have handsker på, når du rør ved dem og husk at saften kan give betændelse i huden.


Snebær - mellemhaver.dk


Kransen var hurtigt lavet og hænger nu og pynter på vores skur. Om fuglene også finder det hyggeligt at sidde indeni kransen i år, må vi vente og se.

Krans med efeu, snebær og sorte bær - mellemhaver.dkSådan laver du en krans med paletblad og hortensia »


Find gratis og billige planter, frø og stueplanter på mellemhaver.dk »


Køb efeu planter her »

« Til gør det selv oversigt

Annoncer
Opret gratis og nemt annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi bes�ger
Haveinspiration