Cookie- og persondatapolitik

Deklaration af websitets brug af cookies 

Formål med brug af cookies på websitet:
Intern / 1. parts cookies
Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet
ja
nej
Trafikmåling
ja
ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)
nej
ja
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering
nej
nej


Ejeroplysninger 

Dette website udbydes af: 

Mellemhaver ApS 

Viborgvej 159A

8210 Aarhus V

Telefon: 20940804 

E-mail: kontakt@mellemhaver.dk 


Cookies 

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. 


Så lang tid opbevares cookies 

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. 


Sådan sletter du cookies 

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 


Sådan undgår jeg cookies? 

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 


Hvad cookies bruges til på vores website 

Cookies anvendes til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker på vores brugere og give en bedre brugeroplevelse.


Google Analytics (trafikmåling) 

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 


Annoncenetværk 

Websitet anvender følgende annoncenetværk: 


     Partnerads. 

        • Revive - Ad server


Partnerads: Vi benytter reklamer fra affiliate netværket Partner-ads på vores website. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Partner-ads lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet Partner-ads lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik


Revive - Ad server: Vi benytter bannersystemet Revive - Ad server til at vise bannerannoncer for vores annoncører og registrere trafik. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart.


Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg 


Indsamling af personoplysninger 

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering.


Når du opretter en brugerkonto på mellemhaver.dk giver du samtykke til, at vi kan indsamle, behandle og bruge de personoplysninger, du angiver.


Navn 

Adresse

Postnr

By (Bliver automatisk tilføjet udfra postnr)

Kommune (Bliver automatisk tilføjet udfra postnr)

Telefonnr (Valgfrit)

E-mail

Interesser (Valgfrit om man ønsker at skrive lidt om ens haveinteressser, hvordan ens have ser ud, eller hvad man evt. ønsker sig til sin have)

Billede (Valgfrit om man ønsker at uploade et billede).


Formål med indsamling af personoplysninger

Data indsamles så brugerne på mellemhaver.dk kan finde, bytte, sælge, købe og forære relevante haverelaterede ting væk. Så som frø, planter, stueplanter, haveting mv.


Brugerens navn vises, så brugerne ved hvem de skriver beskeder til og evt. handler med.


Postnr, by og kommune bruges så man kan finde nogle personer tæt på at bytte med.


E-mail bruges, så man kan sende en mail til brugeren vedr. en annonce.


Telefonnr. er valgfrit at indtaste. Hvis brugeren vælger at indtaste mobilnr. Har brugerne mulighed for at kontakte personen pr. telefon. Telefonnummeret vises kun for brugere, som er logget ind.


Interesser er valgfrit at skrive, men informationen er relevant for de andre brugere, så man kan læse om, man man evt. søger til sin have eller hvad man mangler i haven og om man har en villa have eller en altanhave.


Mellemhaver indsamler kun de nødvendige oplysninger.


Brugeren kan selv redigere sine personoplysninger og har ansvaret for at de er korrekte. (Se vores medlemsbetingelser her »).


Vedr. nyhedsbrevstilmelding

I forbindelse med tilmelding med nyhedsbrev kan du læse mere om vores vilkår for behandling af personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrevsmodtagere her »


Vedr. kontaktformular

Læs vores vilkår for behandling af personoplysninger i forbindelse med kontaktformular her »


Samtykke, indsigt og sletning
Ved oprettelse af bruger på mellemhaver.dk gives der samtykke til indsamling, opbevaring og behandling af personoplysninger som beskrevet i denne persondatapolitik.


I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Mellemhaver ApS, skal du rette henvendelse på kontakt@mellemhaver.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 


Ønsker du at få slettet die personoplysninger, skal du sende en mail til kontakt@mellemhaver.dk
Din brugerprofil er oprettet indtil du selv ønsker at blive slettet.
Mellemhaver videregiver ikke oplysninger til tredjemand



Beskyttelse af personoplysninger 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. 


Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website. 


Opret gratis og nemt annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev