Annoncer


Stueplanter

Stueplanter - mellemhaver.dk


Stueplanter er de seneste år blevet meget trendy både i udlandet og herhjemme. Ønsket om at bringe det grønne indenfor har bidraget til, at der står planter i mange hjem i dag. Stueplanterne er blevet en vigtig del af indretningen. Flere unge mennesker skaber en urban jungle stemning i deres bylejligheder. Det er flot at have flere forskellige typer planter stående sammen på gulvet, på hylder og hængende i f.eks. krukker med snore. 


Hængeplanter kan f.eks. være monstera obliqua, perler på snor, pilea, efeu, voksblomst (Hoya), zebrablad også kaldet vandrende jøde og guldranke.


Udover at grønne planter er smukke at se på, kan du også finde indendørsplanter, som er med til at forbedre indeklimaet.


Eksempler på planter som er gode for indeklimaet er: Aloe vera, bregner, svigermors skarpe tunge, guldranke, fredslilje, monstera deliciosa og calathea.


Monstera Deliciosa også kaldet Fingerphilodendron og pilea har været de helt store trendplanter de seneste år og flere af planterne fra 70'erne er blevet populære igen. Store palmer, planter med mørke og farvede blade, gummiplanter og airplants er også trendy.


Det sidste år er stueplanter med brogede blade: F.eks. Monstera variegata med hvide og grønne blade også blevet meget eftertragtet.


Store grafiske stueplanter som f.eks. palmer, Strelitzia Nicolai og violinfigen kan være med til at skabe karakter i indretningen.


På mellemhaver.dk kan du finde gratis og billige stueplanter eller bytte dig til en anden plante. Det kan f.eks. være stiklinger, planter, retroplanter, mormorplanter, kaktus, sukkulenter, palmer og andre spændende stueplanter med og uden blomster.


Du kan også være heldig at finde spændende og sjældne planter, som du ikke lige kan købe i en butik eller i et plantecenter.


Du er også meget velkommen til selv at oprette en annonce, hvor du søger efter en bestemt plante eller måske har du alt for mange planter derhjemme og skal af med nogle.


Håber at du finder det, du søger efter eller får inspiration til, hvilke planter du drømmer om at have hjemme hos dig.


Bliv en del af fællesskabet på mellemhaver.dk - det er helt gratis.
« Til oversigt over temaer

Annoncer
Opret gratis og nemt annoncer
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi besøger
Diy

Find annoncer


Annoncer  0 resultater

Type


KategoriKommuneBy


Afstand Indenfor